Retete Austriece

Retete de Slabit
Retete Culinare
Retete Culinare InternationaleUltimele Retete Culinare InternationaleCele Mai Vizitate Retete Culinare InternationaleCele Mai Comentate Retete Culinare InternationaleCele Mai Votate Retete Culinare InternationaleAdauga Retete Culinare InternationaleComentarii Retete Culinare Internationale

Inapoi1 | 2 | 3Inainte

Sufleu de spanac cu cartofi
Ingrediente: 350 g spanac congelat, 800 g cartofi albi, 4 oua, 70 ml smantana, 2 linguri faina, 1 plic praf de copt, 50 g pesmet, nucsoara, 4 catei usturoi, sare, piper, ulei, putin cascaval. Mod de preparare: Se decongeleaza spanacul punandu-l sa se scurga intr-o strecuratoare. ...
2003 vizionari
Tarte Austríaca
Ingrediente: 350 gr. unt, 350 gr. zahăr, 6 ouă, 350 gr. făină, 1 lingurită praf de copt, un vârf cutit de piper alb măcinat, 5 linguri lapte, 3 mere golden si sucul de la o lămâie, 5 prune uscate, 100 gr. zahăr galben pt. decor. Mod de preparare: Amestecă bine untul topit cu ...
2114 vizionari
Grapefruit la cuptor
Ingrediente: 2 grapefruit, 1/2 ceasca de miere, putin coniac bun. Mod de preparare: Desfacem in jumatate fructele curatate de coaja, le scoatem semintele si le acoperim cu miere. Coacem 15 minute la foc mic. Le servim calde stropite cu coniac. ...
1792 vizionari
Sufleu de spanac cu cartofi
Ingrediente: 350 g spanac congelat, 800 g cartofi albi, 4 oua, 70 ml smantana, 2 linguri faina, 1 plic praf de copt, 50 g pesmet, nucsoara, 4 catei usturoi, sare, piper, ulei, putin cascaval. Mod de preparare: Se decongeleaza spanacul punandu-l sa se scurga intr-o strecuratoare. ...
1888 vizionari
Kughelof
Ingrediente: 2 tavi rotunde cu gaura pe mijloc -adinci marimea 22, 31/2 pahare faina(500gr), 25 de drojdie proaspata, 3/4 pahar zahar, 150 gr unt moale, 3 oua mari, 1 pahar de lapte(200ml), 1/2 lingurita de sare, 150 gr de stafide macerate in rom, Zahar pudra vanilat, apa de ...
1084 vizionari
Melba de piersici
Ingrediente: 2 linguride mure (de preferatproaspete, dar puteti folosi si din conserva), 1 lingura de zahar, 3 cupe de inghetatade vanilie, jumatate de conserva mica de piersici feliate. Mod de preparare: Presarati zaharul pe mure. Are un gust mai mai bun daca murele sunt putin ...
1415 vizionari
Tort Sacher
Ingrediente: 250g unt, 8 oua, 250g zahar, 125g faina, 200g ciocolata, coaja de lamaie rasa, unt pentru uns tava. Mod de preparare: Se freaca spuma untul. Se adauga pe rand 8 galbenusuri, zaharul, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. La urma se pune putina ...
1787 vizionari
Snitel vienez cu lamaie
Ingrediente: 1 kg carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamaie, faina, ou, pesmet. Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe ...
1469 vizionari
Snitel vienez (II)
Ingrediente: 4 bucati de carne de vitel (a 150g), sare, piper proaspat macinat, 2 linguri faina, 2 oua, 1 lingura lapte, 8 linguri pesmet, 4 linguri unt topit. Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta si se aplatizeaza cu lama unui cutit lat. Se taie fiecare bucata cel putin ...
1362 vizionari
Snitel vienez (I)
Ingrediente: 1 kg carne de vitel, 2 linguri grasime, 2 oua, faina, pesmet, sare. Mod de preparare: Se taie carnea de-a curmezisul fibrelor, in bucatti potrivit de mari, nici prea groase, nici prea subtiri. Se bat cu ciocanul de lemn, dar nu prea tare, pentru a nu se distruge ...
1124 vizionari

Inapoi1 | 2 | 3Inainte

Retete grecesti


Retete Austriece este o categorie dedicata retetelor culinare specifice Austriei si in care va propunem o variata gama de preparate culinare pe care le puteti incerca in bucataria dvs.

copyright-footer

2009 - 2017 ReteteInternationale.ro