Ciorba indiana de pui

Retete de Slabit
Retete Culinare

  CIORBA INDIANA DE PUI
INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 piept de pui maricel(500g), 3 morcovi, 1 ceapa, 300 ml bulion facut in casa, telina, 2 linguri ulei, 25 g unt, 1/4 gogosar, sare, piper, zeama de la o lamaie, 1/2 lingurita chilli, 1/4 lingurita curry, patrunjel verde. Mod de preparare: Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina. Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie. Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta ! Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa. Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute. Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra. Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.
Cauta in retete:   piept de pui , morcovi , bulion , gogosar , chilli

Complexitate: redusa
Timp de preparare: 1 h

  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10





Ciorba indiana de pui

copyright-footer

2009 - 2017 ReteteInternationale.ro