Retete Elvetiene

Retete de Slabit
Retete Culinare
Retete Culinare InternationaleUltimele Retete Culinare InternationaleCele Mai Vizitate Retete Culinare InternationaleCele Mai Comentate Retete Culinare InternationaleCele Mai Votate Retete Culinare InternationaleAdauga Retete Culinare InternationaleComentarii Retete Culinare Internationale

Inapoi1 | 2Inainte

Pulpe de pui glazurate
Ingrediente: 4 pulpe de pui, 1 ardei iute, 4 linguri sos de soia, piper, sare, 4 linguri miere, 1 ceapa, ghimbir macinat, 2 linguri otet din miere, 4 linguri ulei de masline, 5-700 g caise proaspete, 2 ardei grasi- unul rosu , celalalt verde, salata verde cartofi noi. Mod de ...
955 vizionari
Cartofi elvetieni Rosti
Ingrediente: 8 cartofi medii, unt, 100 ml smantana lichida, 250 gr branza Gruyere (puteti folosi alta branza sau cascaval), sare, piper. Mod de preparare: Razuiti cartofii curatati de coaja. Incingeti o lingura de unt. Caliti cartofii pana sunt aproape facuti si se lipesc precum ...
1522 vizionari
Cotlete St.Prex
Ingrediente: 4 cotlete mari de vitel, suc de la 1 lamîie, 2 oua, 4 felii cascaval, 2 pere taiate în doua (din compot), rosii (garnitura), faina, pesmet, unt, boia, piper, patrunjel. Mod de preparare: Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamîie, dupa ...
870 vizionari
Spuma de mere cu frisca
Ingrediente: 500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune. Mod de preparare: Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se încorporeaza cu frisca, adaugându-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat. ...
808 vizionari
Tort elvetian
Ingrediente: 5 oua, putina esenta de rom, 250g biscuiti macinati sau maruntiti, 200g nuca macinata sau taiata marunt, 100g unt sau margarina nesarata, 200g zahar si 15 linguri zahar(pentru glazura). Mod de preparare: Blat necopt: galbenusurile si 200gr zahar se freaca pana se ...
1302 vizionari
Snitel elvetian cu cascaval
Ingrediente: 2 snitele de porc (150g bucata), sare, piper proaspat macinat, zeama de la 1 lamaie, 125g unt topit, 2 linguri ketchup, 100g smantana, 1 lingurita praz verde taiat inele, cate 1 varf de cutit maghiran si busuioc, 2 felii cascaval Emmental, boia de ardei. Mod de ...
1775 vizionari
Supa de branza cu paine si salam
Ingrediente: 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt ...
946 vizionari
Crema "Fondue"
Ingrediente: 4 catei usturoi, 2 pahare vin, 300gr branza, piper, faina, 1/2 paharel coniac. Mod de preparare: Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga branza taiata in cubulete si piperul. Cratita se pune pe foc mic si se amesteca ...
1157 vizionari
Peste "a Suisse"
Ingrediente: 500-600gr peste, unt, 2 cepe, sare, piper, vin, oua. Mod de preparare: Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie unsa cu ...
1005 vizionari
Supa cu carne afumata si fasole uscata
Ingrediente: 250gr carne de vaca, 250gr carne afumata de porc, 200gr fasole uscata, 400gr cartofi, telina (frunze), 1 varza, 2 1/2 l apa, sare, piper, 100gr smantana, o lingura faina. Mod de preparare: Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se ...
816 vizionari

Inapoi1 | 2Inainte

Retete grecesti


Retete Elvetiene sunt acele retete culinare specifice tarii cantoanelor. Daca doriti ca spiritul alpilor sa vina in casa dvs va propunem sa gatiti mancaruri sau delicatese specifice Elvetiei

copyright-footer

2009 - 2017 ReteteInternationale.ro