Anunturi Gratuite

Retete Germane

Retete de Slabit
Retete Culinare
Retete Culinare InternationaleUltimele Retete Culinare InternationaleCele Mai Vizitate Retete Culinare InternationaleCele Mai Comentate Retete Culinare InternationaleCele Mai Votate Retete Culinare InternationaleAdauga Retete Culinare InternationaleComentarii Retete Culinare Internationale

Inapoi1 | 2 | 3 | 4 | 5Inainte

Bananen Shoko Kuchen
Ingrediente: 5 banane, 3 oua , 250g zahar pudra, 200g unt, 250g crema Mascarpone , 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat , 2 cani cu faina , un praf de sare, 50g cafea solubila sau cacao. Glazura alba de vanilie sau ciocolata alba200g, pentru a imbraca prajitura. Daca nu ...
731 vizionari
Platou cu branzeturi
Ingrediente: 600 grame branza crema Philadelphia, 1 lingura de pasta de rosii, 3 catei de usturoi, 2 lingurite boia dulce de ardei, 1 mana cozi de arpagic chives, 1 ceapa mica, 1 lingurita de seminte de fenicol macinate, 2 pachete a cate 10 felii de branza Cheddar feliata, 4 ...
616 vizionari
Prajitura cu nuca Jerbou
Ingrediente: Coca (pentru 3 foi): 600 g faina, 3 galbenusuri, 200 g margarina sau 150 g untura (4 linguri untura), un cub de drojdie, 2 linguri de zahar, 100 ml lapte. Umplutura: 500 g nuca, 8 linguri de zahar, esenta de rom, 3 albusuri, un plic de zahar vanilat, gem. Glazura: 2 ...
594 vizionari
Tarte cu prune si smantana
Ingrediente: Ingrediente necesare pentru blat: 500g faina, 250g unt,150g zahar pudra, 200g nuca fin pisata, 2 oua, 100ml vin alb sec, un praf de sare. Ingrediente necesare pentru umplutura din tarta: 5oog prune,200g smantana pentru frisca sau smantana proaspata - neprocesata, 2 ...
430 vizionari
Tuspais de dovlecei cu praz
Ingrediente: 1-2 dovlecei (650-750 g), 1 praz, 1 ceapa, 1 morcov, 2-3 rosii, 1 legatura marar + patrunjel, 2 lingurite de faina, 2-3 catei de usturoi, 4 linguri ulei (de masline), sare, piper, cimbru, 1 frunza de dafin, 1 lingurita baza pentru mancaruri, 1 lingurita de zahar ...
1349 vizionari
Cartofi Harz
Ingrediente: 300 g de leber, 750 g de cartofi, 4 linguri de untura sau 8 de ulei, 1 ceapa, 4-5 oua, sare, boia dulce, 4 rosii, patrunjel. Mod de preparare: Se face un piure de cartofi in care se amesteca leberul, ceapa tocata fin, sarea, boiaua dulce. Intr-o tigaie cu untura ...
737 vizionari
Betisoare cu cas
Ingrediente: 175 g cas, 120 g unt, 200 g faina, 2 galbenusuri, sare, 100 g cascaval. Mod de preparare: Se framanta un aluat din cantitatile aratate mai sus (fara cascaval), timp de 20 minute, dupa care se intinde o foaie. Se impatureste aceasta foaie in trei si se lasa la rece ...
474 vizionari
Schnapps de ciumarea
Ingrediente: multe frunze de ciumarea, 70 centilitri vodca incolora si nearomata (40%). Mod de preparare: Se curata bine de tot frunzele de ciumarea. Se lasa sa se usuce pe un prosop de hartie. Daca se lasa la uscat 1-2 zile, se obtine un schnapps cu gust mai puternic. Se ...
1402 vizionari
Schnapps de pelin
Ingrediente: 50g frunze de pelin, 350 ml vodca. Mod de preparare: Se clatesc frunzele cu atentie, se lasa la uscat pe un prosop de hartie. Se pun circa 50 g de frunze intr-un recipient de sticla care se poate inchide ermetic. Se adauga 350 ml de vadca fara culoare si aroma cu ...
545 vizionari
Tort meringue cu migdale si zmeura
Ingrediente: 125 g unt moale, 260 g zahar tos, 3 oua, separate, 150 g faina care creste singura, 35 g cacao pudra, 1/2 cana lapte, 1/2 cana smantana, 2 linguri migdale fulgi, 2/3 cana frisca groasa, 1 lingura zahar pudra, 150 g zmeura. Mod de preparare: Se ung cu unt 2 forme de ...
778 vizionari

Inapoi1 | 2 | 3 | 4 | 5Inainte

Retete grecesti
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi, Vanzari auto

Retete Germane va ofera posibilitatea sa preparati mancaruri specifice bucatariei germane in casa dvs. Rasfoiti aceste retete si alegeti cel putin una pe care sa o preparati celor dragi
Administrare ReteteInternationale.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteInternationale.ro