Retete Iugoslave

Retete de Slabit
Retete Culinare
Retete Culinare InternationaleUltimele Retete Culinare InternationaleCele Mai Vizitate Retete Culinare InternationaleCele Mai Comentate Retete Culinare InternationaleCele Mai Votate Retete Culinare InternationaleAdauga Retete Culinare InternationaleComentarii Retete Culinare Internationale

Salata de ceapa verde
Ingrediente: 1 legatura de ceapa verde, 3-4 lingurite de ulei, sare, zahar, 1 lingurita de mustar, 1 linguriaa de otet. Mod de preparare: Se taie ceapa impreuna cu partea verde si se amesteca cu restul ingredientelor. Se lasa cateva ore sa stea si abia dupa aceea se poate ...
1379 vizionari
Orez sarbesc
Ingrediente: ceapa, ardei gras, morcovi, mazare (facultativ), ciuperci (facultativ), rosii la conserva sau 1 lingura bulion, orez cu bobul rotund, delikat sau supa de carne, ulei, sare, piper, marar, patrunjel, 1 catel de usturoi.Mod de preparare: Se curata legumele si se taie. ...
2140 vizionari
Mancare de telina cu branza
Ingrediente: 1/2 kg telina, 1/2 kg cartofi, 100gr ulei, 300gr branza telemea, sare, piper, 1/2 pahar smantana. Mod de preparare: Telinele si cartofii se curata si se taie in felii rotunde, egale. Se pun intr-o cratita unsa cu grasime, se toarna restul de grasime pe deasupra ...
1077 vizionari
Peste cu sos de mere
Ingrediente: 10 felii peste, 2 linguri otet, 50gr slanina, 1ceapa, 5 mere, 1 pahar smantana. Mod de preparare: Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie la foc mic. Dupa ce s-a topit putin, in untura ...
934 vizionari
Rosii la cuptor
Ingrediente: 1 1/2 kg rosii, 100gr margarina, 150gr pesmet, 250gr costita afumata, sare, piper, unt, patrunjel. Mod de preparare: Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se asaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre randurile de rosii punandu-se cubulete de ...
967 vizionari
Supa dulce
Ingrediente: 1 kg rosii, 2 cepe, 1/4 lingurita scortisoara, 1 1/2 l apa, 1/4 l vin alb sec, 2 oua, 5 lingurite zahar, sare. Mod de preparare: Rosiile taiate in bucati se pun la fiert in apa cu cepele taiate pestisori, sare, scortisoara si zaharul. Dupa ce au fiert se dau prin ...
801 vizionari
Tocana sarbeasca
Ingrediente: un piept sau o pulpa de pui, 2 rosii mari, 1ardei gras, o lingura zeama de ceapa, sare, 15 ml ulei, patrunjel verde. Mod de preparare: Se fierbe puiul in apa cu sare, impreuna cu ardeiul gras, rosiile tocate, zeama de ceapa, uleiul. Inainte de a fi fierte complet, ...
1883 vizionari
Salata Mimoza
Ingrediente: 1 kg cartofi, 3/4 kg morcovi, 1/2 kg sunca presata sau salam victoria, 1/2 kg cascaval, 400 ml smantana, 1 borcan de maioneza de 400 grame, sare, piper, putin marar.Mod de preparare: Se fierb cartofii cu coaja, impreuna cu morcovii in apa cu sare. Cartofii se lasa ...
1121 vizionari
Baiadera
Ingrediente: 250gr nuci macinate, 300gr biscuiti macinati, 1 margarina de 200gr, 1/2 kg zahar topit cu putina apa (sirop), 1 ciocolata cu lapte. Mod de preparare: Se face siropul de zahar, se adauga margarina pentru a se topi si ea (la foc mediu spre mic). Se adauga apoi totul, ...
1128 vizionari

Retete grecesti


Retete Iugoslave contine modalitati de preparare pentru diverse mancaruri specifice bucatariei din Iugoslavia. Gasiti aici o lista de retete culinare specifice acestei tari dupa care puteti gati

copyright-footer

2009 - 2017 ReteteInternationale.ro