Omleta japoneza

Retete de Slabit
Retete Culinare

  OMLETA JAPONEZA
INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vanata, un ardei gras, un cartof. Mod de preparare: Se curata legumele si se taie in feliute subtiri julien. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde(cateva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins cateva minute pe ambele parti.
Cauta in retete:   oua , faina , ceapa , ardei

Complexitate: redusa
Timp de preparare: 25 minute

  Trimite opinia ta !     Total 1 comentarii     Vezi comentariile
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Nota 1.00

Obtinuta din 1 voturi.





Omleta japoneza

copyright-footer

2009 - 2016 ReteteInternationale.ro