Retete Poloneze

Retete de Slabit
Retete Culinare
Retete Culinare InternationaleUltimele Retete Culinare InternationaleCele Mai Vizitate Retete Culinare InternationaleCele Mai Comentate Retete Culinare InternationaleCele Mai Votate Retete Culinare InternationaleAdauga Retete Culinare InternationaleComentarii Retete Culinare Internationale

Inapoi1 | 2Inainte

Snitel polonez
Ingrediente: 1/2 kg carne de vitel sau de porc, fara oase, 150g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, 1/2 kg cartofi, gogosari. Mod de preparare: Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. ...
1692 vizionari
Salau polonez rapid
Ingrediente: 500g salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, ...
944 vizionari
Salau polonez
Ingrediente: 1 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2-3 boabe ienibahar, 3-4 cartofi, 2 oua, 1 lingura smantana, unt, 1 lingurita faina, patrunjel tocat, sare, zeama de lamaie, sfecla rosie. Mod de preparare: Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, ...
852 vizionari
Salata poloneza de sfecla
Ingrediente: 1 kg sfecla, 3 linguri smantana, 1 lamaie, 1 lingura mustar, 1/2 hrean, 2 oua, sare, piper. Mod de preparare: Se fierbe sfecla si se taie taitei. Se amesteca cu sare, piper si un sos preparat din mustar, smantana si zeama de lamaie. Se presara deasupra hrean ras si ...
970 vizionari
Salata poloneza de ciuperci
Ingrediente: 500g ciuperci, 2 cepe, 5 lingurite ulei, sare, piper macinat, oregano, 1 lingurita otet. Mod de preparare: Se taie ciupercile in rondele groase si se fierb in apa cu otet. Se scot din zeama, se presara condimente, se toarna zeama cu otet si se stropesc cu ulei. Se ...
1295 vizionari
Conopida poloneza
Ingrediente: 1 conopida medie, 2 oua fierte tari, 100g pesmet, 150g unt, patrunjel verde, sare. Mod de preparare: Se curata conopida de frunze, se desface buchetele, se spala bine si se lasa in apa cu sare cca. 10 minute. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb ouale. ...
1122 vizionari
Varza cu carne "Bigos"
Ingrediente: 1 kg varza, 1 1/4 l supa, 4 cepe, 4 mere, 200gr costita afumata, 150gr untura, 800gr carne de vaca, 4 carnati afumati, sare, piper, o lingura faina. Mod de preparare: Varza se taie felii groase de cca 2 cm si se sareaza. Se pune intr-o cratita si se acopera cu supa ...
999 vizionari
Pirogi
Ingrediente: 350gr faina, 1 ou, 500gr prune, 50gr unt, o ceasca zahar pudra, sare, o lingurita zahar, 4-6 linguri apa calda. Mod de preparare: Se face un aluat din faina, ou, o lingurita de zahar, apa si se intinde o foaie de cca 1/2 cm grosime. Se taie rotunduri cu ajutorul ...
1340 vizionari
Salau polonez rapid
Ingrediente: 500gr salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, ...
775 vizionari
Salau polonez
Ingrediente: 1 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2-3 boabe ienibahar, 3-4 cartofi, 2 oua, 1 lingura smantana, unt, 1 lingurita faina, patrunjel tocat, sare, zeama de lamaie, sfecla rosie.Mod de preparare: Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, ...
761 vizionari

Inapoi1 | 2Inainte

Retete grecesti


Retete Poloneze cuprinde tehnici si informatii dupa care puteti prepara mancare specifice acestei tari slave. Polonezii mananca Pierogi, Bigos, Zurek, etc. Va propunem bucataria poloneza

copyright-footer

2009 - 2017 ReteteInternationale.ro