Sufleu de spanac cu cartofi

Retete de Slabit
Retete Culinare

  SUFLEU DE SPANAC CU CARTOFI
INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 350 g spanac congelat, 800 g cartofi albi, 4 oua, 70 ml smantana, 2 linguri faina, 1 plic praf de copt, 50 g pesmet, nucsoara, 4 catei usturoi, sare, piper, ulei, putin cascaval. Mod de preparare: Se decongeleaza spanacul punandu-l sa se scurga intr-o strecuratoare. Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare si nucsoara razuita. Spanacul bine scurs se amesteca , intr-un vas , cu ouale ( albusul se poate bate spuma), smantana si condimentele.Se adauga apoi cartofii fierti si scursi, pesmetul, faina, praful de copt si usturoiul presat. Se amesteca bine de tot, se asezoneaza daca mai este cazul , apoi se lasa deoparte 30 minute sa se patrunda bine toate ingredientele. Un vas Yenna se unge cu unt si se presara cu pesmet. Amestecul de spanac il rasurnam in vasul Yenna , razuim putin cascaval si il dam la cuptorul dinainte incalzit cam 20-30 minute. Spanacul se poate servi ca atare sau drept garnitura la fripturi. Daca doriti spanacul se poate frige in ulei, ca si chiftelutele.
Cauta in retete:   spanac , cartofi albi , smantana , pesmet , nucsoara

Complexitate: Medie
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute

  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10





Sufleu de spanac cu cartofi

copyright-footer

2009 - 2017 ReteteInternationale.ro