Tarte Austríaca

Retete de Slabit
Retete Culinare

  TARTE AUSTRíACA
INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 350 gr. unt, 350 gr. zahăr, 6 ouă, 350 gr. făină, 1 lingurită praf de copt, un vârf cutit de piper alb măcinat, 5 linguri lapte, 3 mere golden si sucul de la o lămâie, 5 prune uscate, 100 gr. zahăr galben pt. decor. Mod de preparare: Amestecă bine untul topit cu zahărul, adaugă ouăle pe rând bătând bine pt. fiecare în parte. Pune făina cu praful de copt si piperul. La urmă pune laptele. Unge o formă cu unt si tapetează cu făină, toarnă tarta. Merele se curătă de coajă, se taie pe jumătate. Fiecare jumătate se taie felii pe un fund de tocat, cu grijă pt. a nu separa feliile complect de bază. Toarnă sucul de lămâie si pune-le peste tartă,în intervale se pun prunele fără sâmburi. Pune zahărul galben peste tartă (sau pudră alb). Dă la copt la 190șC pt. cca. 35 min. Feliile de tartă se pot servi cu înghetată.
Cauta in retete:   unt , lapte , mere golden , prune uscate

Complexitate: redusa
Timp de preparare: 40 Minute

  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10





Tarte Austríaca

copyright-footer

2009 - 2017 ReteteInternationale.ro